· 

Още малко информация за Зимния лагер в Пампорово 2020 г.!

Още малко информация за Зимния лагер в Пампорово 2020 г.!

 

Приятели, желаем ви за много години да бъдете живи и здрави! Нека да имате много успешни и ползотворни дни!

 

Знаете, че наближава зимния лагер в Пампорово, който ще се проведе в края на този месец. Да се надяваме, че ще имаме достатъчно сняг!!!

 

Но за информация и за нашето удобство ще ви кажем още няколко неща:

По отношение на хранене и настаняване: Трябва да знаете, че имаме три нощувки и хранене за три пълни дни. Като - когато пристигнем първият ден, ще има обяд до 15 ч. и вечеря, а последния ден само закуска. През другите два дни ще има закуска, обяд и вечеря. Ако вашето дете е под 6 години, и спи във вашето легло, няма да плащате за храна.

 

Прекрасно е, че вашите деца ще могат да се забавляват по време на семинара в детския кът с доброволец –аниматор. Разбира се, че ще има отделна детска програма. По отношение на басейна - моля ползвайте го разумно, а децата да бъдат под постоянен контрол!

 

Семинарът тази година е много разнообразен и включва много лекции и един гост – лектор ще бъде изненада. Темите ще бъдат - Феминизъм, Екология, История на глухите и още много други!

 

За скиорите ще има безплатен превоз до пистите по график. Моля, не забравяйте да носите ТЕЛК и членска карта на СГБ, за да може да ползвате намаление за ски - писта.

 

Остават много малко свободни места за участието в зимния лагер. Отново ви напомняме, че записването и плащането ще приключат до 14-ти януари.

 

Ако имате още въпроси, не се колебайте да се свържете с нас! Ще се видим на зимния лагер! До скоро!