· 

Национален пролетен бал и Мис& Мистър "Тишина" България 2020 г.

От 13 март по предложение на социалния министър Деница Сачева в помощ на хората със слухови проблеми изявленията на премиера Бойко Борисов вече ще бъдат с жестов превод. Тя обяви, че всички важни новини трябва да се съобщават по този начин, за да достигат до всички хора с увреден слух. На брифинга с премиера Борисов и кризисния щаб преводът се осъществяваше от жестовият преводач Таня Димитрова. „Много е важно и хората, които не ни чуват, да могат да ни разбират”, обясни Борисов. „Затова г-жа Димитрова ще присъства както на излъчванията от МС, така и на всеки сутрешен и следобеден брифинг на националния кризисен щаб.” Премиерът допълни: „Няма нужда българите да се презапасяват с хранителни продукти. Само сегашните наличности са достатъчни, за да изхраним всички в държавата за две години напред. Имаме силно селско стопанство, при нужда можем да отблокираме и Държавния резерв. На днешното извънредно заседание на Министерски съвет обясних, че в заповедта с противоепидемични мерки на здравния министър Кирил Ананиев не влиза затваряне на бензиностанции, хранителни магазини, аптеки, банки, застрахователни клонове и градски транспорт. За да не изостават с материала учениците, Министерството на образованието е разработило програма за дистанционно обучение, като за целта по канал на БНТ ще се излъчват видеоуроци. Благодаря на народните представители, че подкрепиха нашето искане за обявяване на извънредно положение и само в рамките на днешния ден направиха законодателни промени, според които ще има сериозни наказания за хора, неспазващи карантинните предписания. Единствената цел на заповедта на здравния министър е да ограничим струпването на хора на едно място, защото това носи риск от заразяване с коронавирус. В постоянна готовност сме и да нанесем промени в предписанието, ако експертите от Националния оперативен щаб ни го препоръчат.


Ще има ли програма за конкурс? Разбира се! Тази година ще има конкурс за Мис и Мистър „Тишина”- България 2020 и ще има пълна и богата програма от 14:00 ч. до 17:00 ч. в залата на Общината в гр. Ямбол. Кой може да участва? В конкурса могат да участват членове на СГБ от 18 до 30 години. Как трябва да заявят своето желание за участие? Трябва да подадат формуляр за участие, който ще им бъде даден в РО. Там ще получат информация за условията за провеждане на конкурса. Както на световния конкурс ще има 5 кръга. 1 Ежедневно облекло, 2. Плажна мода, 3.Таланти до 2 минути.,4. Вечерно облекло, 5. Интервю. Какво ще ползват участниците в Конкурса? Участниците ще ползват безплатно нощувка, куверт за бала и транспорт. Какви ще са наградите? За първо място е предвидена специална награда, а също така и безплатно участие в Конкурса „Мис и Мистър Деф Уърлд„ в Прага, Чехия. Специални награди ще има и за спечелилите второ и трето място. Това е информацията за сега! Ако нещо не ви е ясно, моля да се свържете с нас, в МОСГБ или в РО. Хайде да се забавляваме заедно. Срок за участие до 10- ти март!


СГБ и МОСГБ организират Национален пролетен бал и конкурс Мис & Мистър „Тишина” България 2020. 

Къде ? В Ямбол.

Място: В хотел Тунджа.

Кога? На 21 март, точно наближава пролетта. 

Колко струва куверта? Кувертът е 35 лв.

Специално за децата от 7 г. до 14 г.

Ако някой иска да доведе своите деца, е важно да знае, че ще носи отговорност за тях през цялото време на събитието. МОСГБ не носи отговорност за децата.

Колко струва куверта за деца? Кувертът за деца е 20 лв. 

Къде ще спят гостите? Имаме ли ние и ние отговорност за настаняване?

Всеки лично ще си поеме отговорността за настаняването. Една нощувка със закуска в хотел „Тунджа” струва 25 лв.

За въпроси може да се обръщате към отговорника на вашата РО.

Как да заплатите куверта?

Може да го заплатите в РО, или в МОСГБ при отговорниците - Теодор Стефанов и Вилдана Демерждиева.

Какъв е срокът за плащане? До 10- ти март.

Тази година ще има конкурс за Мис & Мистър „Тишина” България.

Той ще се проведе в залата на общината на Ямбол.

Вие трябва да дойдете предварително – лично, за да получите номер за томболата, както и вход за ресторанта..

Пълната програма на събитието ще обявим скоро в постер в РО, както и на страницата на МОСГБ и СГБ.

Очаквайте също така скоро и нова информация за конкурса Мис & Мистър „Тишина” България.

Информацията, която ви представяме сега е само за националния пролетен бал.

Ако имате въпроси - моля да се свържете с нас, в МОСГБ или в РО.

Хайде да се забавляваме заедно. ☺