· 

EUDY Юношески лагер 2020

Спомняте ли си видеото от Алекс през месец март за Юношеския лагер (Junior Camp 2020) в Австрия. Перфектно - ЕСГМ (EUDY) информира, че това ще бъде отложено за 2021 г., защото ситуацията с коронавируса не е безопасна за пътуване. Това означава, че през 2021 г. ще има три лагера- Детски, Юношески и Младежки лагери. Точните дати ще бъдат посочени за информация по-късно. Пазете се и бъдете здраве!


ЕСГМ най-накрая обяви, че следващият юношески лагер ще бъде във "Флахау", Австрия. Той е на час от Залцбург, на 2,5 часа от Мюнхен и на 3 часа от Виена в планинския район с няколко езера. Той ще се проведе от 24 юли до 01 август 2020 г. Знаем, че ще има 35 свободни места само за 17 държави, това означава, че ЕСГМ приема само един юноша с лидер. Търсим двама юноши и един лидер. Вторият юноша ще се включи в списъка на чакащите за случая, ако имаме разрешение от ЕСГМ да изпратим двама участници. Участникът може да е между 13 и 17 години (следвайте рождения ден на тази година). Това означава, че участник, който вече е на 12 и ще стане на 13 през 2020 г., може да се присъедини към лагера. Но ако човекът е на 17 и ще стане 18 до 1 август 2020 г., не може да бъде избран, за да спазят правилата на лагерите на ЕСГМ.

 

Търсим лидер (жена, мъж), който има опит, да е по-възрастен от 21 години, и член на СГБ.

Разходите за лагер и полета са за тяхна сметка. Бюджетът на МОСГБ не предлага

средства за участие, но ние сме готови да ви подкрепим, за да намерите външна финансова помощ, за да намалите частта, която трябва да платите.

 

Тази част ще бъде актуализирана по-късно по време на допълнителните съобщения:

Окончателната такса за лагера не е ясна, но предполагаме, че това е около 300-350€ и

включва много различни дейности и лекции. По време на следващите съобщения ще

разберем цената на транспорта от София. Ще актуализираме окончателната програма, информация и други неща на линия.