· 

Детски лагер на ЕСГМ 2024

Вече е публикувана поканата за набиране на участници в детския лагер EUDY (ЕСГМ). Сега търсим лидер, който да придружи децата до Германия от 12-ти до 18-ти август 2024 г. Темата е „Глухи скаути“, а в лагера ви очаква разнообразна програма, в която можете да вземете участие и Вие. Преди всичко обаче, Вашата задача е да се грижите за благополучието на две до четири деца от България. Предпоставката е да владеете международен жест и български жестов език и да сте навършил/а 21 години. Добре е, ако имате опит в работата с деца. Таксата за участие е 200 евро, като ние кръстосано финансираме разходите за полета. Очакваме Вашата кандидатура до 15 април 2024 г. Моля, изпратете ни видеоклип с дължина не повече от 3 минути, в който отговаряте на следните въпроси:

 

1. Име и възраст

2. Защо да изберем теб за лидер?

3. Какво бихте направил/а ако в лагера стане хаос?

4. Каква поддръжка имате нужда от МОСГБ?



Следващият детски лагер EUDY (ЕСГМ) в Германия ще се проведе от 12 до 18 август под мотото „Глухи скаути“. Струва само 200 евро на човек. Разходите за пътуване (полет) се изчисляват отделно. МОСГБ търси деца от 9 до 12 години, желаещи да участват в лагера. Трябва да ни изпратите кратко видео, отговарящо на следните въпроси (международни или български):

 

- Име и възраст

- Каква е вашата мотивация?

 

Крайният срок за кандидатстване изтича на 15 април 2024 г. Ще изберем двама участници и ще поставим двама в списъка за заместване, които ще се придвижат нагоре, ако има достатъчно места. Очакваме Вашата кандидатура.