· 

Детски лагер в Швейцария

Детски лагер на ЕСГМ в Швейцария 2022 - търсим участници!

 

След дълго време на пандемия, сега най-накрая имаме европейски детски лагер за деца от 9 до 12 години. Това ще се случи в Цермат, Швейцария, от 25 юли до 02 август 2022 г. Можем да изпратим до двама участници от България, с опции в резервни списъци. Темата е „Зелените ръце“ и има основните теми за опазването на околната среда и изменението на климата на нашата майка земя. Лагерната такса струва 150 евро за всеки човек и има транспортни разходи (самолетен билет и регионален транспорт). Кандидатстване за информация, мотивационно видео и видео с международен жест по време на Google Drive в уебсайт на МОСГБ или био линк на Инстаграм. Крайният срок е 25 март 2022 г.

 

 

Детски лагер на ЕСГМ в Швейцария 2022- търсим лидер!

 

Ще изпратим до две деца в предстоящия детски лагер на ЕСГМ в Швейцария от 25 юли до 02 август 2022 г. Ако имаме достатъчно кандидатстващи деца, тогава ще търсим лидер.

 

Трябва да изпълните критериите:

- глухо или слабочуващо лице

- между 21 и 35 години

- трябва да владеят свободно БЖЕ

- трябва да познава международния жест

- да поема отговорност за всички български участници

- да има контакт с настойника на участниците

- да има опит с деца или като лидер в лагери

 

Ако успешно изпълнихте всичките изисквания, регистрирайте се с автобиография (CV), мотивационно видео и други чрез Google Form в уебсайта на МОСГБ или био линк на Инстаграм. Крайният срок е 25 март 2022 г. Желаем Ви късмет!