· 

Младежки обмен

Здравейте, глухи младежи!

Имаме страхотна новина за вас!

 

Неправителствената организация „Ар Тийм” отправя покана за участие в два младежки обмена, съфинансирани по програма „Еразъм+”, които ще се проведат в България, в курортния комплекс „Слънчев бряг”, организиран от сдружение „Health Growth”.

 

Първият младежки обмен е на тема „Спортът в теб”, с дата от 21 до 29 май 2022 г. с място за провеждане КК „Слънчев бряг”. Краен срок за записване: 9 май 2022 г.

 

Изискват се двама участници, глухи младежи (на възраст между 15 и 26 години, като допустимата възрастова граница е 30 години), придружени с един асистент (без възрастови ограничения).

 

Вторият младежки обмен е на тема „Sportability”, ще се състои от 1 до 9 юни 2022 г. в КК „Слънчев бряг”. Крайният срок за записване е 9 май т. г.

 

Изискват се двама участници, глухи младежи (на възраст между 15 и 26 години, като допустимата възрастова граница е 30 години), придружени с един асистент (без възрастови ограничения). Организиран от „Ар Тийм”.

 

Ще има осигурен преводач и за двата проекта.

 

Всички разходи за настаняване, храна и пътни са покрити по програма „Еразъм+”. Билетите за път се закупуват от участниците предварително, след което направените разходи се възстановяват по банковата сметка на всеки участник.

 

Пътуването трябва да се осъществи с автобус.

 

За повече информация се свържете с нас чрез имейла на МОСГБ: team @ mosgb.org

 

Ще се радваме да участвате в тези проекти! Кандидатствайте смело! Ще бъде забавно и интересно за вас!