· 

Летен лагер

Важна информация за предстоящия юбилеен летен лагер на СГБ през 2024 година!

 

Драги, членове! Всеки от вас може да прочете този текст, или да види видео информацията с жестов превод.

УС на СГБ желае да ви съобщи, че предстои едно уникално събитие. СГБ организира първи юбилеен летен лагер през 2024 г. Естествено, МОСГБ ще съдейства с всичко за програмата и игрите. Както знаете, тази година ще се чества 90-годишният юбилей на СГБ, който ще отбележим и отпразнуваме след лагера.

Напомняме ви, че участници в летния лагер на СГБ могат да бъдат само членове на СГБ. Членовете, които не са платили членския си внос, трябва да го платят в районната организация на глухите по местоживеене.

Тема: „Заедно – за по–добро бъдеще”

Място: курортен комплекс Приморско

Кога: от 8 до 12 септември 2024 г.

Хотел: „Тишина”

Възраст: няма ограничени възрастови години

Пакет за петдневния лагер за желаещите да участват: 350 лв. на човек (с включени 5 нощувки, храна, басейн, плюс още изненади в допълнителния пакет). Всеки лично ще поеме своите разходи за транспорт.

Деца от 6 г. до 12 г.: цената за дете ще бъде с 50 % отстъпка 175 лв. на човек. Децата под 18 години трябва да са с придружител или с декларация от родител.

Забележка: За деца под 6 години настаняването е безплатно, като ще спят с родителите си. За тях се заплащат материалите по 25 лв.

Срок за записване и плащане: до 15 август 2024 г.

Заявките за участие в юбилейния летен лагер се събират и обобщават в районните организации. Като за контакт, записване и събиране на средствата, са определени районните организации на глухите по местоживеене. РМС ще се включат активно и ще съдействат на РО по местоживеене.

Трябва да знаете, че има 200 места.

 

Скоро ще има допълнителна информация за програмата и други неща.

Гарантираме ви, че ще има незабравими мигове по време на юбилейния летен лагер. Очакваме Ви! Хайде, записвайте се смело!