· 

Зимен лагер

Драги, млади и подкрепящи членове! Ние, от ръководството на МОСГБ, сме много щастливи да ви съобщим, че имаме страхотна новина. Ще организираме шестия поред зимен лагер на МОСГБ през 2024 г. Всеки от вас може да прочете този текст или да види видео информацията със жестов превод.

 

Напомняме ви, че участници в зимния лагер на МОСГБ могат да бъдат само членове на СГБ. Членовете, които не са платили членския си внос, трябва да го платят в районната организация на глухите по местоживеене.

Тема: „Жестовият език е твоята суперсила!”

Място: курортен комплекс Самоков

Кога: от 2 до 5 март 2024 г.

Хотел: „Арена”

 

Пакет за тридневния лагер за желаещите да участват: 220 лв. на човек (с включени 3 нощувки, храна, басейн, парна баня, сауна плюс още изненади в допълнителния пакет).

Деца от 5 г. до 14 г.: цената за дете ще бъде с 50 % отстъпка. Младежи под 18 години трябва да са с придружител или с декларация от родител.

 

Забележка: За деца под 4 години настаняването е безплатно, като ще спят с родителите си. За тях се заплащат 40 лв. за храната и материалите.

 

Срок за записване и плащане: до 15 януари 2024 г.

Всеки лично ще поеме своите разходи за транспорт.

Записването за участие в зимния лагер става в МОСГБ, като за контакт и събирането на средствата са определени Алекс Йорданов, Иво Ибришимов и Георги Стоилков.

 

Не забравяйте, че срокът за записване изтича на 15 януари 2024 г.

Ако имате въпроси, може да се свържете с Aleks Yordanov, Ch Ib и Georgi Stoilkov във фейсбук с лично съобщение или видеоразговор.

Скоро ще има допълнителна информация за програмата и други неща.

 

Трябва да знаете, че има ограничени места.

Очакваме Ви! Хайде, записвайте се смело!

 

За допълнителна информация, натиснете ТУК

Искаме да ви благодарим, че проявихте интерес и желание да се записвате за нашето събитие.

 

Получихме обратна връзка от глухите членове, че те имат нужда от малко удължаване на времето за заплащането за участието в зимния лагер. Ние проявихме разбиране и решихме да удължим срока до 30 януари за първия депозит от 50 %. Вторият депозит е със срок до 8 февруари. В случай на отказ няма да възстановяваме тези суми.

 

Има ограничени места, да знаете!

Ако имате въпроси попитайте нас.

 

Записвайте се бързо без да се колебаете. До скоро!